Equistro Artphyton

Equistro Artphyton

Equistro Artphyton is aanbevolen voor oudere paarden, ter ondersteuning van de mobiliteit en de functie van de gewrichten.
Ingrediënten zoals zwarte bes, Harpagophytum, Paardenstaart en wilg zijn gekend voor de ondersteuning van de kwaliteit en functie van het gewricht. Glucosamine is een gekende bouwsteen van het kraakbeen.

Beschikbare verpakking(en)emmer 1,5 kg, met maatschepje
Aanvullend diervoeder.
Samenstelling: Johannesbroodboompeulen, gerstemeel, luzernmeel, sucrose, Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens) 6%, Paardenstaart (Equisetum arvense) 6%, Zwarte bes (Ribes nigrum) 3%, Wilg (Salix alba) 3%, Canadese fijnstraal (Erigeron canadensis), Brouwersgist, Glucosamine HCl 2,5%.
Analytische bestanddelen: ruwe celstof 12,5%, ruw eiwit 10,7%, ruwe as 7%, vocht 7%, in zoutzuur onoplosbare as 3%, ruw vet 1,9%, natrium 0,2%
 
  • Volwassen paarden (500 kg) 100 g tot 150 g/dag.
  •  
Het poeder mengen met het voer. Mag zo lang als nodig gegeven worden. Mag ook gebruikt worden gedurende 10 opeenvolgende dagen en maandelijks herhaald.
 
Bevat Duivelsklauw, waardoor de dopingstest mogelijk positief kan zijn. Raadpleeg uw dierenarts voor de tijdsduur. Vetoquinol raadt aan de lokale en internationale regels voor wedstrijden en paardenrennen te respecteren. Na gebruik goed sluiten. Koel en in het donker bewaren. Uitsluitend bestemd voor dieren. Buiten bereik van kinderen houden. Aanvullend diervoeder, dient niet ter vervanging van een normale en uitgebalanceerde voeding.